MyToyota programėlė Bandomasis važiavimas Registruotis į servisą Lizingo skaičiuoklė Geriausi pasiūlymai Kontaktai Palikti atsiliepimą

 

 

SMAGIOS KELIONĖS

Sudėtingomis vairavimo sąlygomis išnaudokite papildomą sukibimą. Net ir nepalankiomis aplinkybėmis galėsite vairuoti pasitikėdami savo jėgomis. Galingas hibridinės sistemos variklis užtikrina puikią degalų ekonomiją ir pasižymi geriausiu klasėje CO₂ rodikliu. Corolla Cross Jums padės išspręsti sudėtingą ilgoje kelionėje nekantraujančių atžalų problemą, kad galėtumėte susitelkti į svarbius dalykus.

 

Ride happy

 

 

Vairavimas be streso

Corolla Cross Hybrid suprojektuotas siekiant galios ir praktiškumo balanso. Jis puikiai tinka ir kelionėms į mokyklą, ir šeimos savaitgaliams, ir visiems kitiems reikalams. Išskirtinė visų ratų pavara ir geresnė degalų ekonomija visai šeimai padės mėgautis kelione be streso, kur bevyktumėte. Drąsiai važiuokite bet kokiu oru ir mėgaukitės Toyota penktosios kartos hibridinės sistemos judrumu bei greita reakcija. Tai – efektyvus visureigis, pagamintas siekiant šeimos gyvenimo praktiškumo.

 

Stress-free driving

 

 

Mėgaukitės kelione

Dėl daugiasvirtės galinės pakabos Corolla Cross salone kiekvienas keleivis galės mėgautis neprilygstamu stabilumu ir važiavimo komfortu. Išnaudokite puikias valdymo savybes ir stebėkite, kaip gerai pakaba sugeria visus kelio nelygumus. Dėl didesnės prošvaisos iki žemės vairuotojas sėdi aukščiau, todėl visada gali gerai apžvelgti aplinką. Nesvarbu, ar važiuosite miesto gatvėmis, ar išsuksite į bekelę su mažamečiais gale – su Corolla Cross į kelionės tikslą visada atvyksite atsipalaidavę ir ramūs.

Enjoy the ride

 

 

 

Kaip tai veikia?

Dėl naujosios 5 kartos hibridinės sistemos technologijos Corolla Cross yra pažangiausias mūsų kada nors pagamintas hibridinis automobilis. Hibridai veikia kaip įprasti automobiliai ir siūlo pirmaujančią klasėje degalų ekonomiją, tačiau niekada nereikia nerimauti dėl nuvažiuojamo atstumo. Pilkite degalus kaip esate įpratę: Toyota hibridai įsikrauna patys, todėl Jums nereikės jų prijungti prie elektros tinklo akumuliatoriams įkrauti. Be to, regeneracinio stabdymo funkcija leidžia kaupti stabdymo bei riedėjimo metu generuojamą energiją ir panaudoti ją vėliau.